Thuis

Wondery Trading Co., Ltd

Bedrijfsprofiel
WUXI WONDERY die Co., Ltd UITWISSELT is een professionele leverancier van industriële machines. Momenteel levert het bedrijf hoofdzakelijk het materiaal voor de de auto-industrie, industrie van de huishoudenairconditioner, de thermische behandelingsindustrie, elektrische automobielindustrie, de vastmakende delenindustrie, enz. Onze hoofdproducten zijn: radiator die machines, de machine van de aluminiumvin, de machine van de de kernbouwer van de aluminiumradiator, de tank van de aluminiumradiator plastic het vastklinken machine, de solderende oven van de aluminiumradiator, smelten van metaalovens, elektrische thermische behandelingsoven, industrieel HVAC-materiaal, vacuumpressureimpregnatie equipmnet, de oven van de lorriehaard, de oven van de netwerkriem, de machine van de buisexpander, automatische buigende machine, de matrijs van de metaalstempel, enz. maakt.
Gevestigd in jaar 2008, heeft het bedrijf rijke ervaringen in ontwikkeling en ontwerp, kwaliteitscontrole, en de naverkoopdienst opgedaan. Het bedrijf poogt elke klant met kwaliteitsproducten en uitstekende dienst te dienen. Het bedrijf verleent de nadenkende diensten zoals technisch overleg, installatie en test-in werking stelt, technische opleiding, en onderhoud.
Ons bedrijf kan ook niet genormaliseerde producten vanaf de verzoeken van klanten ontwerpen. Wij hebben ons machines en materiaal naar de volgende landen en de gebieden uitgevoerd: Taiwan (CHINA), Vietnam, Thailand, Pakistan, India, Venezuela, Bolivië, Mexico, Argentinië, Colombia, Australië, de V.S., Kenia, Ethiopië, Qatar, Egypte, enz.
Wij kunnen nadenkende oplossingen voor elke individuele klant die die op hun specifieke vereisten worden gebaseerd verstrekken ervoor zorgt, dat elke potentiële klant met ons werk tevreden is.

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

WUXI WONDERY die Co., Ltd UITWISSELT is een professionele leverancier van industrieel materiaal. In jaar 2008 aan jaar 2013, leverde het bedrijf basismachines aan de markt zoals de semi automatische machine van de kernbouwer, 100m/min-vinmachine, semi automatische plastic het vastklinken machines, elektrische ononderbroken aluminium solderende ovens. De machines al vereiste arbeid met hoge weerstand en minder geavanceerd in controlesysteem.

 

 

Van jaar 2013 tot 2018, hebben wij het geavanceerde solidworks 3D ontwerpsysteem geïntroduceerd om de machines te ontwerpen, en wij hebben ons ontwerp zich concentreert op verrichtingsgemak, het bewerken vervangingsgemak, en touch screen met exploitantvriendelijkheid gemaakt. Wij verbeteren ons machineontwerp om de efficiency te verbeteren, verminderen hoofdzakelijk arbeid, verbeteren controlenauwkeurigheid en verrichtingsveiligheid. Bijvoorbeeld hebben wij het servo de distributiesysteem van de typebuis voor kernbouwer om menselijke arbeid te verminderen. Wij hebben zij plastic tank 4 het vastklinken machine om efficiency te verbeteren. Wij hebben het apparaat van de vininzameling ontwikkeld om vinnen in vindienbladen te verzamelen. Wij hebben het gas en de elektrische solderende oven van het typealuminium ontwikkeld om machtsconsumptie te verminderen, en verrichtingskosten te besparen. Wij hebben de volledig automatische lijn gelanceerd van de kernbouwer (van vinmachine, kernbouwer, vin die machine verzamelt, aan de kernbouwer).  Wij hebben wij hebben verkregen heel wat octrooien voor onze producten ontwikkeld, en wij werken nog hard om onze machines in verrichting beter te maken. 

 

Wondery Trading Co., Ltd
Wondery Trading Co., Ltd
Wondery Trading Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Merken : WONDERY

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 1-10000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wondery Trading Co., Ltd Certificaten China Wondery Trading Co., Ltd Certificaten China Wondery Trading Co., Ltd Certificaten China Wondery Trading Co., Ltd Certificaten